torstai 6. kesäkuuta 2019

Valokuvaajapalaveri

Istuttiin tässä yksi ilta läppärin ääreen ja pidettiin palaveri meidän kuvaajan kanssa. Sami tosiaan saapuu kameroineen Tampereelta ja sen vuoksi kasvotusten tapaaminen olisi ollut kinkkisempi järjestää. Skype onneksi toimii (kunhan sen ensin poistaa ja uudelleenasentaa) ja turinoidessa vierähti kivuttomasti toista tuntia. Palaverin jälkeen oli luottavainen olo kokeneeseen kuvaajaan, joskin toivotaan, ettei meidän häihin eksy aivan hurjimpia Samin kertomia kommelluksia…

Käytiin Samin kanssa läpi meidän ohjelmarunkoa sekä aikataulutusta. Sami myös kyseli yksityiskohtia, joita maallikko ei olisi tullut ajatelleeksi, mutta jotka kuvaajan kannalta ovat varsin valideja. Sormus esimerkiksi pujotetaan vain mulle ja tähän toimenpiteeseen Henkka sai ohjeistuksen sekä harjoittelukehotuksen. Lupasimme myös olla turhaan kiirehtimättä vihkimispusun kanssa.
Sami antoi meille lisäksi pakkauslistan potrettien survival kittiä varten:
  • Vähän syötävää ja juotavaa, koska u know nälkäkiukku
  • Sateenvarjot (valkoinen tai läpinäkyvä)
  • Vaihtokengät
  • Viltti mahdollista istumista varten (mieluusti valkoinen tai harmaa)
  • Fairyvettä pullossa (toivotaan, ettei tätä tarvita)
Varsinaisten kuvien osalta meillä ei ollut kovin tarkkoja toiveita. Potretit kuvataan vihkipaikalla ja sen läheisyydessä, ja saimmekin kotitehtäväksi käydä jo hieman etukäteen tsuumailemassa paikkoja. Itse juhlasta pyysimme paljon tilannekuvia, mutta joitain ryhmä- ja potrettiotoksia napsitaan varmasti myös muun ohjelman lomassa. Eikä hätää, myös blogikelpoista materiaalia on tulossa. ;)

Seuraavaksi kalenteriin on buukattu catering- ja kakkupalaverit ja koekampauskin on vain muutaman viikon päässä. Jaiks! Vastahan tässä availtiin kihlajaiskuohuvaa!

2 kommenttia:

  1. Olipas hyviä nuo kuvaajan vinkit pakkauslistaan. Eipä olisi tullut mieleenkään, että pakkaisi esim viltin mukaan. Eipähän tarvitse pelätä, että saa maasta väriä vaatteisiin.
    Ja tuota sormuksen pujottamista ollaan ohimennen kokeiltu ja se vaatii kyllä vielä toistoa:'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä vinkkejä saatiin kyllä! Me ei olla harjoituksia aloitettu vielä, mutta ehkä tässä ehtii. :D

      Poista