lauantai 24. elokuuta 2019

Syynäyksessä: Sulhanen

Kuvat: Kallioniemi Photography

Me salailtiin toistemme asuja ihan puolin jos toisin, joten minäkään en ollut kurkkinut Henkan kokonaisuuttaa blogin sneak peakejä enempää. Kun vihkipaikalla näin ensimmäisen vilauksen Henkan selästä, kommentoinkin kaasolle, että “Jes! Just sopiva vaaleanharmaa!”

Puku
Henkan kolmiosainen puku ostettiin Turolta ja kokonaisuus oli täysin puolueettomasti arvioiden todella komea. Liivi toi pukuun sopivasti juhlavuutta ja sen vuoksi asu toimi kesän ennätyshelteissä myös ilman takkia. Muun pukukansan huojennukseksi Henkka taisikin luopua siitä heti saatuaan ruuan eteensä. Puku on tikkauksia myöten hyvin viimeistelty, mutta juhlavuudestaan huolimatta superpehmeää kangasta. Se ei missään nimessä jää yhden käyttökerran vaatteeksi, mikä meillä olikin tarkoitus, kun uuden puvun osto oli alusta lähtien tähtäimessä. Minä jo vähän yritin vihjailla, että takki tai liivi näyttäisi varmasti oikein kivalta farkkujen kanssa.

Kengät ja asusteet
Vaaleanharmaan puvun kanssa ruskeat asusteet olivat ihan nenä pärstään. Henkka hehkutti, ettei ole eläissään törmännyt yhtä mukaviin puvunkenkiin eikä tuo tosiaan tehnyt minkään valtakunnan sisäänajoa ennen hääpäivää. Naskalin ruskea kääntörusetti ja Brothersin nahkavyö valkattiin kenkiin sopiviksi. Valkoinen taskuliina oli matkassa, mutta valmistautuessaan pojat totesivat sen olevan yhdessä vieheen kanssa liikaa. Viime silauksena hihansuissa killuivat maastopöyränketjuista tehdyt kalvosinnapit, jotka olin ostanut Henkalle jokunen vuosi sitten joululahjaksi Etsystä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti