maanantai 18. maaliskuuta 2019

Kutsut on postissa!

Aika jännää! Ja pieni ihme! Tänään käytiin luovuttamassa meidän kutsut postin hellään huomaan. Siis ne saatiin valmiiksi! Huh. Ja ensimmäiset vieraat saattaa siis ilmoittautua meidän häihin jo tällä viikolla!

Alunperin olin ajatellut kutsujen lähtevän vasta huhtikuun puolella, kun ollaanhan me tiedotettu tulevasta päivämäärästä jo suullisesti syksyllä. Nyt kuitenkin on omaan postilootaan ruvennut tippumaan ensi kesän hääkutsuja jo useammalta taholta, mikä potki sitten vauhtia meidän omaan kutsuprojektiin.

Mä olen etanapostin pienimuotoinen fani. Siispä fyysiset kutsut oli ehdottomuus, minkä lisäksi halusin kuoren aidosti kolauttavan postilaatikkoa. Ainakin kaasoja ja mun vanhempia nähdään sen verran tiheään, että periaatteessa kutsun olisi voinut luovuttaa nenätysten, mutta siinä ei ole sitä samaa fiilistä.

Kunhan annetaan posteljoonille hetki aikaa polkea kuoret Suomenmaan ääriin, niin lupaan ryöpsäyttää kutsupostaustulvan blogin puolelle. Sen verran ajattelin jo nyt avata, että meidän kutsukuorissa lähti tosiaan pelkät kutsut. Kaikki vieraille hyödyllinen info ei niihin kuitenkaan mahdu, joten pohdittiin Henkan kanssa tehdäänkö hääsivu, erillinen infolappunen vai molemmat. Panostettiin kuitenkin ihan huolella itse kutsuihin eikä samanlaiseen ruljanssiin ollut paukkuja infolappusen kohdalla. Ei myöskään haluttu pelkkää printattua A4:sta himmentämään loistavia kutsuja, joten päädyttiin yksinomaan hääsivuun. Myös vieraiden ilmoittautumiset hoituvat samassa osoitteessa, joskin laitettiin kutsuun myös meidän molempien puhelinnumerot. Meidän kaverivaltaiselle vieraslistalle tällaisen järjestelyn ei pitäisi olla ongelma ja mun isovanhemmatkin on sen verran digitalisoituneet, että uskon heidän löytävän hääsivuille. 2 kommenttia:

  1. Vau, teidän hääsuunnittelit ovat kyllä edenneet hyvää tahtia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noooo... Kutsut oli yksi kohta hyvinkin pitkällä listalla ja ugh, kun nyt pitäisi iskeä kiinni niihin seuraaviin juttuihin.

      Poista