tiistai 8. tammikuuta 2019

Polttaripeli on avattu!

Mun kaasokaksikkoni vihjaisi tuossa ennen joulua, että polttareiden vieraslista voisi olla ajankohtainen. Ja viime viikolla ne sitten asetti jämäkäksi deadlineksi tammikuun lopun. Kääks!

Mullahan on siis vähän heikosti naispuolisia kavereita, kun tuo teknillisen fysiikan opiskelija-aines on tässä suhteessa aika homogeenista. Onneksi eletään nykyaikaa eikä väärä sukupuoli ole este yhdessä juhlimiselle. Itse olen osallistunut kaksiin polttareihin, joista noin 50 %:ssa juhlahelynä on ollut sulhanen. Näin ollen kaasoille lähteneellä listalla oli bestmanien puoliskoiden lisäksi yksi nainen ja neljä miestä.

Valehtelisin, jos väittäisin (jee, korvamato!), ettei mua jänskätä, miten polttariporukan yhteispeli toimii. Teekkarijengi on ehkä nähnyt kaasot ohimennen jollain kaverisitseillä, mutta aika eri konteksteista nuo tulevat. Ja bestmanien puolisot eivät sitten tunne kuin toisensa. Vaikka haluan juhlistaa tilaisuutta myös teekkarikavereiden kanssa, kaipaisin polttareissa toisaalta ehkä myös hömpöttelyä ihan pelkällä naisporukalla. Toisaalta olisi kyllä huippua viedä pojat manikyyriin tai askartelemaan kukkaseppeleitä! :D Jostain kaksiosaisesta konseptista vähän juteltiinkin kaasojen kanssa, mutta oon ihan onnellinen, ettei polttareiden toteutuspuoli ole mun päänsärky...

Polttariohjelma puolestaan ei huoleta. Mun ja kaasojen ystävyys alkaa pikkuhiljaa täysi-ikäistyä, joten jokseenkin luotan tyttöjen tietävän mikä muhun uppoaa ja millaisia juttuja kauhistun. Esimerkiksi puhdas nolausohjelma (kuten karaoke, köh) ei nappaa, mutta pieni hassuttelu kuuluu kyllä asiaan. Yhteistoimin puuhastelu on parasta, vaikka erinäiset extreme-jutut on myös enemmän kuin tervetulleita.

Ja onnistunut yllätys olisi kyllä huippu! Voin kuitenkin vakuuttaa, että tahtomattanikin mulla on heti keväästä alkaen kaikki antennit törröttämässä ja polttaritaajuudelle viritettynä, joten onnea vaan tytöille.

2 kommenttia:

 1. Mulla on myös suunnitelmissa tällä hetkellä kutsua niin naisia kuin miehiäkin polttareihin - ehkä juuri noin, että osan aikaa voisi olla tyttöporukallakin... Kiva siis kuulla sitten miten teillä homma sujui niin voin pölliä ideoita kaasoille välitettäväksi :D

  Eksyin muuten tänään ensi kertaa sun blogiin ja oli pakko heti laittaa seuraukseen! Sen lisäksi että kirjoitat hyvin löysin paljon yhtymäkohtia, mm. Potterista :D (nimimerkillä ”pakotin sulhasen lukemaan koko sarjan parin kuukauden seurustelun jälkeen”)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, kanssapotteristi! Kiitos kovasti kehuista ja kiva kuulla, että jäät seurailemaan meidän häätohotuksia. Mäkin bongasin sun blogin tässä tällä viikolla ja sait musta yhden lukijan. :)

   Pitääpä välittää kaasoille tieto, että ei mitään paineita, mutta teiltä odotetaan esimerkkiä. ;)

   Poista