lauantai 12. tammikuuta 2019

Inventaario - ja arvonta!

Ajattelin naputella pientä inventaariota loppuvuoden aikana hamstratuista hääaiheisista ostoksista. Facebookin hääkirppisten lisäksi olen ollut onnesta soikeana, kun kaverit ovat lahjoittaneet tai myyneet pilkkahintaan omien häidensä somisteita meidän käyttöön. Henkka kyllä nosteli vähän kulmakarvoja, kun toistamiseen samalla viikolla kompuroin kotiin syli täynnä tavaraa kaverien illanistujaisten jälkeen.

Kaasoni Ensu välitti minulle säilytyslaatikollisen jokaisen hääkattauksen kulmakiviä: Ikean knoppa-lakanoita. Näitä on nyt 18 kpl, mutta meidän pyöreät pöydät vaativat pientä ompelukoneen laulatusta ja joudunkin kursimaan lakanoita pareittain yhteen. Lisäksi lakanat ovat yksinkertaisina aivan liian ohuita, joten vielä tarvitsee muutaman lisää.
Henkka: “Ihanko varmasti tarvitsee?” 
Minä: “Kyllä tarvitsee! Voin näyttää sulle tässä…” 
Henkka: “Okei okei, varmistin vaan!”


Toiselta kaverilta sain ihan alkuun ison valkoisen sateenvarjon, joka on kuuleman erityisen hyvää karmaa kantava yksilö, sillä se on kiertänyt jo kolmet häät käyttämättömänä! Toinen superlahjoitus oli upea iso tauluraami, jonka ajattelin pääsevän valokuvausnurkan somisteeksi. Näiden lisäksi sain vielä hyvän kasan led-kynttilöitä ja muutamat taulutuet. Meidän juhlapaikalla ei aitoja kynttilöitä sovi polttaa, joten nämä pääsevät varmasti käyttöön illan hämärtäessä. Ainakin iki-ihanat puuceen kopit tarvitsevat pientä valaistusapua. Taulutukientarvetta ei ole vielä vahvistettu, mutta kelpaavat varmasti eteenpäin, jos jäävät meillä käyttämättä.

Viinipullonkorkkien hamsterointi on jatkunut ja nyt niitä alkaa olla sellainen Pentikin iso paperikassillinen. Korkkien menekkiä on kylmiltään vähän vaikea arvioida, joten pitäisi pikkuhiljaa maanitella DIY-inspiraatiota esiin.

Kirppikseltä on tarttunut matkaan myös hanallinen juoma-astia ja minilipputankovalot, jotka alustavasti ajattelin viritettäväksi huussien eteen pystytettävään telttaan (jota ei vielä ole…). Heikkona hetkenä retkahdin ostamaan myös neljä isohkoa vanhaa ikkunaa, joihin voisi askarrella tervetulotoivotukset, istumajärjestyksen, ohjelman ja menuun. Tämä taitaa olla jo aika nähty juttu, mutta eipä tässä varsinaisesti trendihäiden aallonharjalla yritetäkään ratsastaa. Ja ne on nätit!


Ensu siivosi nurkistaan meille myös photobooth-rekvisiittaa, mutta tultiin siihen tulokseen, että nämä taitaa jäädä meillä käyttämättä. Niinpä ajattelin laittaa hyvää kierrokselle ja lahjoittaa tämän kuvassa näkyvän setin uuteen kotiin! Paketti on noudettavissa viikon päästä sunnuntaina Love me do -messuilta tai postikuluja vastaan se matkanee myös kauemmas. Jos halajat näiden uudeksi omistajaksi, pistä kommenttia alle tai ujostuksen iskiessä tökkää vaikka sähköpostilla nistijanoori@gmail.com!

Jos innokkaita ottajia on enemmän kuin yksi, virallinen arvonta suoritetaan torstaina 17.1.

8 kommenttia:

 1. Oo, meille kelpaisi! Sunnuntaina olen messuillakin niin ei tarvitsisi postitella :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä kelpaisivat tänne kotiin :)
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Oi nuo rekvisiitat olisi täydelliset meille! Kelpaisi myös meille :)
  iidavah@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Tuo paketti olisi unelma :)
  Täällä siis myös iloinen vastaanottaja!
  kaartisanna@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Oi, olisi ihana meidän suomi-britti kesähäihin maalla!

  VastaaPoista
 6. Täällä myös otetaan ilolla vastaan kyseinen paketti 🙈👍🏼

  VastaaPoista
 7. Mukana arvonnassa!
  annaliina.kakela@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Hei kiitos kaikille! Olisipa mulla setit teille kaikille! Annaliina veti nyt onnekkaimman korren ja laitanpa sulle sähköpostia. :)

  VastaaPoista