maanantai 27. elokuuta 2018

Hääkriisi

Mä olen Tuuli ja tulevan suven morsian.

Vaikka eihän sen näin pitänyt mennä. Kun me vajaa vuosi sitten kihlajaisyönä käytiin lyhyt keskustelu naimisiinmenoaikataulusta, todettiin, ettei tässä kiire ole.Viiden vuoden sisään ehkä? Mutta nyt loppukesästä kavereiden hääsuman inspiroimina ruvettiin pohtimaan aikataulua uudestaan ja tajuttiin, että jos ei nyt, niin se menee aika monen vuoden päähän (edessä on vähän sitä sun tätä ks. elämä). Eikä me haluta odottaa monen vuoden päähän.

Joten tässä nyt ollaan. Kontrollifriikkeyteen taipuvaisena stressipallerona häiden kasaankursiminen vajaassa (!!) vuodessa aiheuttaa jo nyt sydämentykytyksiä. Hääblogeja seurailleena tiedän, ettei ole ennenkuulumatonta potkaista rumbaa käyntiin kahta vuotta ennen h(ää)-hetkeä. Monet juhlapaikat, kuvaajat, cateringit ymsyms ovat jo tiukkaan bookattuja. Tähän blogiin ajoin dokumentoida katastrofin etenemistä, joten tervetuloa seuraamaan päädytäänkö me kuusen alle tarjoilemaan käpyjä.

Nyt kipaisenkin stressipiikin siivittämänä panikoimaan sulholle, että kaikki pitää selvittääkysyävarata hetiheti nytnyt. Sen nimi on muuten Henkka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti