maanantai 20. toukokuuta 2019

Polttarikirje Tylypahkasta

Olen vastaanottanut polttarikirjeen! Tai siis kauan kaivatun kirjeen Tylypahkasta.

Pöllöpostin sijaan se oli kuitenkin ilmiintynyt itsekseen kirjani väliin. Tylypahka-kirjeen sisällön jokainen itseään kunnioittava potteristi toki tuntee, joten panin heti merkille koulun aikaistaneen lukukautensa alkua heinäkuun 27. päivään syyskuun ensimmäisen sijaan sekä vararehtorin vaihtuneen: kirjeen oli allekirjoittanut arvoisa K.A. Asot.


Mukana saapui luonnollisesti myös tarvikelista sekä kehotus pakata tavarani viipymättä matka-arkkuuni. Valitettavasti kaapistani löytyi kuitenkin valmiiksi jo kaikki listan sisältö enkä siis päässyt pyörähtämään Viistokujalla. Ensimmäisenä listalla oli 1 tavallinen koulupuku, johon luonnollisesti kuuluva viittani veikin sitten 70 % arkkuni tilavuudesta. Mietin hetken tarkoitettaisiinko tällä kuitenkin tavanomaista jästivaatetusta, mutta ajattelin yhden sellaisen vaatekerran olevan (toivottavasti) päälläni, kun lähdön hetki tulee.

Lisäksi tarvitsin mukaani 1 tavallisen urheilu-, uima- ja yöasun. Jälkimmäinen minulta löytyikin sopivasti tupani tunnuksissa. Vaatetuksen lisäksi pakkasin 1 parin urheilujalkineita, 1 matkustusasiakirjan sekä 2 paria taikasilmiä. Viimeksi mainitun kohdalla päässäni löi parin sydämenlyönnin ajan tyhjää, kunnes ymmärsin lähteä etsimään Vauhkomielen sijaan piilareitani. Jottei tärkein unohtuisi, oli listalla toki myös 1 taikasauva. Ylivarautuvan noidan tavoin omistan niitä toki kolme, mutta kauaskatseisena valitsin mukaani ihka ensimmäisen, kymmenisen vuotta sitten itse askarrelleeni sauvan ja jätin kallisarvoisilla kaljuunoilla ostetut kotiin. Henkilökohtaisen hygienian ylläpitoon vaadittavat tarvikkeet pitää vielä koota viime hetkellä.

Ensiluokkalaiset eivät tunnetusti saa tuoda omaa luudanvartta, mikä on luonnollisesti harmi, sillä olen saanut sellaisen aikanaan 18-vuotislahjaksi. Pöllön TAI kissan TAI rupikonnan valitseminen oli helppoa, sillä tuoreena ylioppilaana minua on puolestaan lahjottu omalla, valkolakkisella Posityyhtysellä. Päätin kuitenkin tehdä Possulle pienen upgreidauksen tulevaa seikkailuamme varten ja lisäsin sen lakkiin teekkarin tupsun. Nyt olemme valmiina.

Mutta tarkoittaako tämä polttarien pärähtävän jo ensi viikonloppuna? Vai onko kirjeen saapumishetki hämäystä ja K. A. Asot antavat minun kieriskellä hermostuksissani vielä pidempään? Vai odottavatko he minun ajattelevankin kirjettä hämäyksenä, jolloin se voisi olla tuplahämy ja bileet tosiaan vain muutaman päivän päässä. Vaiko kenties sittenkin triplahämäys...

14 kommenttia:

  1. Aivan mahtavaa, en malta odottaa polttarikertomusta :D

    VastaaPoista
  2. Iik, jännää! Toivottavasti vararehtori K. A. Asot ei pidä liian kauan jännityksessä. Oon kyllä niin kateellinen, mun kirje on aikoinaan jäänyt jonkun kesken matkan tuupahtaneen pöllön matkaan... :( :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mut siis Voldemorthan tuhosi Ministeriöstä rekisterit 1985-1998 syntyneistä jästisyntyisitä noidista ja velhoista, joten siksi sunkin kirje varmaan jäi tulematta.

      Poista
  3. :D Pakko sanoa, että aika innokkaasti olet varustautunut vuosien aikana tätä erityistä hetkeä varten. Ekaluokkalaisen ei tarvinnut paljoa shoppailla! :D Mahtava teema!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän tätä varustusta on vuosien varrella kertynyt. :D

      Poista
  4. Siis mahtava polttarikirje ja teema! Odotan myös innolla polttarikertomusta, mitä kaikkea tämän teeman ympärille on keksitty.🤩

    VastaaPoista
  5. Aivan mahtavaa! En selvästi ole ihan yhtä kova HP-fani, kun minulta ei löydy tuollaista tarvikearsenaalia, mutta kuulostaa aivan upealta teemalta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo, eipä sitä faniasteikkoa varmaan materialla mitata. Olen yrittänyt vähän välttää kaikkea krääsää, mutta joitain juttuja on silti mystisesti kertynyt... x)

      Poista
  6. Ei vitsi miten mahtavan kuuloinen teema!:D Toivottavasti itse polttarit osoittautuvat myös yhtä mahtaviksi:)

    VastaaPoista