tiistai 16. huhtikuuta 2019

Hääblogipäivä

Hääblogipäivän mahdollisti kaupallinen yhteistyö seuraavien tahojen kanssa: Clarion Helsinki, Valo Films, Vertical Club, Namina, Script Creative, Maxikarkki.fi, Pop Up Kemut, Ihana Kukkanen, Miraque-magneettiripset, Mionetto ja Häät-media.


Ensimmäiset ja ehdottomasti suureellisimmat kiitokset Sarahille ja Jasmiinalle, jotka koppasivat kontolleen Hääblogipäivä vol. 2 järjestämisen. Jo perinteeksi muodostuneen päivän ensimmäinen otos otettiin vuosi sitten Iiran ajatuksesta, joskin silloin osallistuin itse pelkästään päivästä lukemiseen. Nyt kuitenkin pääsin onnekkaasti pelipaikoille.

Ja jumpe, mikä päivä meillä oli!

Reippaana starttina ihana Häähumussa-Jasmiina veti meille tankotanssitunnin Vertical Clubilla. Itsehän en ole koskaan osannut kiivetä niitä leikkipuiston tankoja ylös tai apinoida pitkin liikuntasalin katosta roikkuvaa köyttä, joten hämmästykseni oli suuri, kun Jasmiinan alkeisopeilla roikuin ihan sujuvasti omassa tolpassani! Ei meidän muiden pyörähdykset ehkä ihan yhtä sulavia olleet kuin opettajalla, mutta kuiteskin! Ja oli superhauskaa! Näin jälkikäteen sääret ja polvet on tosin aika iloisen kirjavat.
Loppupäivän vietimme vaatimattomasti Clarion Hotel Helsingin sviitissä. Clarion halusi myös tarjota lukijoillemme Romanssi-pakettiinsa 10% alennuksen koodilla ROMANCE10. Tuo hemmottelupaketti löytyy Clarion Helsingin lisäksi Clarion Helsinki Airportilta, joten sehän sattuisi somasti esimerkiksi häämatkan alkuun. Koodi on voimassa vielä heinäkuun loppuun, 31.7.2019 asti, joten kanssakesämorsiot ja -sulhot huomio! Varauksen voipi tehdä Clarionin myyntipalvelun kautta sähköpostitse tai puhelimitse.

Namina kävi myös kertomassa meille aasialaisista hemmotteluhoidoista ja lupasi niin ikään tarjota blogin lukijoille 20 % alennuksen hoidoista. Koodina toimii Nisti ja Nööri ja se on voimassa 30.6.2019 asti. Sellaisen vinkin saimme, että kannattaa ehkä suosiolla valita hieronta-asteeksi alkuun "soft", sillä nämä ammattilaiset eivät ole mitään hipsuttelijoita.

Itse odotin kovasti Script Creativen workshopia, jossa Aini opasti meitä modernin kalligrafian alkeisiin. Minähän räpelsin jo meidän kutsukuorien osoitteet sivellintussilla, mutta Ainin johdolla päästiin kokeilemaan ihan oikeaa kalligrafiakynää, jota sai dippailla mustepurkkiin. Kynällä sai tehtyä todella ohutta jälkeä, mikä sivellintussilla on haastavampaa, mutta toisaalta mustedippauksen jälkeen paksumpaan vetoon holahti helposti pieni lammikko. Sivellintussi antaa käden asennon suhteen paljon anteeksi ja on ehkä eritoten itseopiskelijalle helpompi lähestymistapa. Oikealla mustekynällä saa kyllä sitten paljon herkempää ja ammattimaisempaa jälkeä aikaan, kunhan malttaa treenata. Saisikohan näitä kalligrafiakyniä sulkakynä-editillä…?


Loppupäivä kului häähöpötyksissä ja herkutellessa. Maxikarkki oli lastannut bloggareiden sokerinälkään karkkikulholliset (joskaan ei salmiakkia, höh) ja tarjoaa koodilla MAXIHUHTI ensimmäisen yli 30 € tilauksen toimituskuluitta huhtikuun loppuun asti, mutta tätä tarjousta ei voi yhdistää muihin.

Häät-media oli poiminut meille London Bridal Fashion Week:lta joitain tämän hetken kuumimpia hotteja. Hihoja ja kaksiosaisia pukuja on kai nähty jo jonkin aikaa ja itsekin olen ihastellut muun muassa Heidi Tuiskun blush-hameita pitsitoppien kanssa. Hihoissa esiteltiin kivasti vaihtelevuutta ja osa oli jopa vähän viittamaisia. Vähän vähemmän omaa makua olivat alusvaateinspiraatiosta lähtevät puvut, joista tässä esimerkkinä tyypillinen läpikuultava korsettiyläosa tai sitten vähän, öh, radikaalimpi vaihtoehto.

Ivory & Co / London Bridal Fashion Week
Ronald Joyce / London Bridal Fashion Week

Lilly & Charles / London Bridal Fashion Week
Danit Levi / London Bridal Fashion Week
Oltiin aivan superonnekkaita, sillä päivän dokumentoinnista vastasi Valo Films:in ilopilleri Asta. Astan kädenjälki näkyy myös tässä blogipostauksessa, sillä kaikki kuvat hääpukuja lukuunottamatta ovat tuon taitavan naisen otoksia. Jättimäinen kiitos Astalle!

Ja toinen samanlainen kaikille päivän muille bloggareille. Ootte huipputyyppejä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti