perjantai 8. marraskuuta 2019

Hääblogipäivä Sveitsissä - ja arvonta!

Hääblogipäivän mahdollisti kaupallinen yhteistyö seuraavien tahojen kanssa: Hotel Sveitsi, SeikkailuSveitsi, Superpark Sveitsi, WayOut Sveitsi, Valofilms, Kontion Mehu, Luonkos, EATfinland, Havu ja Helmi, Linnan Marenki, Festa Zannoni, Evelynn Beauty, Häät-lehti, Mennään Naimisiin, Lyyli Wedding & Jotain Uutta -podcast, Love Me Do, Calligraphen ja Foodin.

Kaikki postauksen kuvat: Valo Films Asta <3

Se saapui jälleen! Nimittäin hääblogipäivä! Hääbloggaajat ovat katsokaas sen verran sisäänpäin lämpeävää porukkaa, ettei meille riitä nähdä toisiamme pelkillä häämessuilla, vaan välillä joku saa innostuspuuskan järjestää meille ihka oman päivän. Koko homma lähti pari vuotta sitten Iiran aloitteesta, keväällä Sarah jatkoi konseptia ja nyt meitä emännöi ihastuttava Elli.

Kaiken säpinän keskiössä oli tuona harvinaisen lokakuisena lauantaina Hyvinkään Hotel Sveitsi, joka tarjosi meille upean kabinetin keskinäiselle pöhinällemme sekä lounaan vaikuttavan juhlasalin puolella. Salin katossa killuvat tuhannet puuklapit sekä koko salin leveydeltä avautuva näkyvä mäntymetsään tekivät vaikutuksen tällaiseen luontohippiäiseen. Hotellin kylkiäisenä löytyy lisäksi aktiviteettia kaiken asteisille duracell-pupuille leffateatterista ja uimalasta pakohuoneen kautta Superparkiin.
Tie meidän bloggarien viihtymiseen kulki kuitenkin jälkkärimahan kautta. Meidän kabinetti notkui herkuista, kun Sveitsin omien naposteltavien lisäksi pöytiä täytti niin Festa Zannonin kuin Linnan Marengin kakut ja marengit sekä Foodinin raakasuklaat. Skumpan lisäksi kilisteltiin myös holittomalla vaihtoehdolla, Kohtion Mehun Lehtikuohulla.

Jottemme me täysin hautautuneet herkkuihin ja höpöttelyyn, saapuivat uskomattoman upeista paperituotteistaan tutut Havun ja Helmen leidit pitämään meille vesiväriworkshoppia. Pitää heti alkuunsa huomauttaa, että vaikka aavistuksen diy-henkeä itsestä löytyykin, ylittää kaiken sortin piirtäminen mun kyvyt niin, että viheltää. Osoittautui kuitenkin, ettei minikukkakimppujen pipertämisessä välttämättä tarvittu suuren suuria taiteilijataipumuksia ja ala-asteen kuvistraumat helpottivat sen verran, että vakavasti harkitsen sijoittavani omine nokkineni vielä lisäpaperiin. Kiitos Sini ja Milla!Luoksemme saapui myös toinen pari supernaisia. Lyylin neidit pöllähtivät paikalle kertomaan uudesta Lyyli-morsianten konseptista, jonka tarkoituksena on helpottaa morsianten vertaistuen tarvetta sekä täyttää se tyhjiö, joka usein syntyy häiden suunnittelussa alkupamauksen ja loppurutistuksen väliin. Kuulostaa melkein hääbloggaukselta ilman sitä blogia! Kannattaa tutustua tarkemmin täältä, jos yhtään sytytti.

Evelynn Beauty halusi vielä muistaa kaikkia meidän lukijoita ja vippaa hampaiden valkaisusta -20% koodilla HÄÄBLOGIPÄIVÄ2019 04/2020 asti. Järvenpääläinen kauneushoitola tarjoaa kyllä kaikenmoista muutakin kaunistautumista.

Rouva Bloggaajalla on sellainen positiivinen ongelma, että meitä muistetaan monesti lahjapussukoilla, joiden sisältö ei enää häiden jälkeen ole niin ajankohtainen. Tosin hääblogipäivästä saimme esimerkiksi EATfinland:in kirjat, joita voin suositella ihan kaikille, mutta erityisesti ravintolaseikkailijoille. Ei paha huomenlahjaideakaan! Olen kuitenkin kasannut sekä Love Me Do:n hääblogimiitin että hääblogipäivän antimista varsin veikeät arvontapaketit, joita löytyy oikein kaksin kappalein: polttari- ja hääpaketti. On VIP-sisäänpääsyä tammikuun Love Me Do-häämessuille, Calligraphenin Bride to Be-nauhaa, Just Married -viiriä, Photobooth-rekvisiittaa, Häät- ja Mennään Naimisiin-lehtiä, ilmapalloja ja aika paljon muuta. Arvonta ja detaljimmat pakettisisällöt löytyvät Nistin ja Nöörin Instagramista ja osallistumaan pääsee kommentoimalla kyseisen paketin kuvaa. Kommentteja saa suoltaa niin monta kuin kehtaa ja näin lisätä onnettaren suosiota, mutta ensimmäisen jälkeen tägää uuteen kommenttiin aina joku tuleva morsian, sulho, kaaso, kaveri, kummi tai naapurin Irmeli. Osallistumisaikaa on perjantaihin 15.11. keskiyöhön asti. Lykkyä tykö!


Hääblogipäivästä nautiskelivat tällä kertaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti