maanantai 23. joulukuuta 2019

Loppui sekin sitten

Se loppuu ihan kohta. Meidän häävuosi 2019 ja samalla tämä blogi.

Kannattiko? Kyllä. Niin häät kuin bloggaaminen. Olen edelleen sitä mieltä, että maistraatin kautta matkalle olisi ollut niin ikään loistava konsepti, mutta en kyllä enää vaihtaisi meidän hääpäivää pois. Bloggaus taas toi suunnitteluun lisäfiilistä, kun pääsi vapaasti intoilemaan niin pienistä kuin vähän suuremmistakin jutuista. Ja säästi se varmasti myös lähipiirin hermoja.

Elämää on myös häiden jälkeen, mutta ei tälle blogille. Nisti ja Nööri jää joksikin ennaltamääräämättömän sopivaksi ajaksi luettavaksi, mutta poistuu keskuudestamme jonakin arvaamattomana ajankohtana. Insta saattaa tosin pysyä satunnaisen aktiivisena vielä hetkisen.

Haluan kiittää (ja kiitänkin!)

  • Henkkaa, joka meni hääsuunittelusta huolimatta kanssani naimisiin.
  • hääcrewta, jota ilman meidän juhlat (ja morsian) olisivat levähtäneet käsiin. Kiitos myös huiseista polttareista!
  • meidän häät mahdollistaneita palveluntarjoajia, joita on monta ja vähän päälle, mutta spesiaalilla tipumerkillä muistettakoon kuvaajaamme Kallioniemi Photographyä, bändiämme Amiraali Ahtio ja Lemmenairuetta sekä pitopalveluamme Delicatesseniä.
  • kanssabloggaajia vertaistuesta, hömpästä ja skumpasta.
  • teitä blogin lukijoita. Maailmanvalloitukseen tuskin kukaan lähtee hääblogin kautta, mutta niin vain jokainen sivulataus, kommentti ja tykkäys piristävät päivää. Että siellä jossain on joku, joka luki mun rustauksen! Kiitos siitä.

Kuva: Kallioniemi Photography

***
Jos eksyit blogiin vasta nyt, tervetuloa! Täällä suunniteltiin, vietettiin ja jälkipuitiin heinäkuun 2019 diy-henkisiä maalaishäitä. Lukemaan voi aloittaa alusta tai esimerkiksi näistä omista suosikeistani


Jos taas hääblogien lukeminen alkaa sinulla samoin kuin aikanaan minulla, hääpukupostauksia ovat muun muassa


Tai jos sinua kiinnostaa vain miten ruljanssi lopulta päättyi, hääpäivän aamuun voi hypätä tästä. Tai silmäile menemään missä järjestyksessä tahansa, tyyli vapaa. Kiva kun kävit!

***

2 kommenttia:

  1. Kiitos blogistasi, jota on ollut ihana seurata! Ja onnea hääblogifinaaliin pääsystä ja tsemppiä loppuäänestykseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kun olet seurannut! <3 Ja kiitos onnitteluista! Huisia, että Nistiä ja Nööriä oli nimetty tuohon seuraan! Kisaan on kuitenkin tullut tänä vuonna pieni sääntömuutos, joka menee ristiin tämän jääräpäisen blogistin periaatteiden kanssa, joten diskaus taitaa olla edessä. :)

      Poista