maanantai 1. lokakuuta 2018

Pitopalvelu plakkarissa

Meidän juhlapaikallahan on sellainen hauska ominaisuus, että keittiö- tai muiden erillistilojen lisäksi sieltä puuttuu sellainen modernin maailman hömpötys kuin juokseva vesi. Yhdessä syrjäisemmän sijainnin ja kohtuu pienen väkimäärän vuoksi emme ehkä ole catering-firmalle houkuttelevin mahdollinen kesälauantain asiakas.

Sitten on vielä tämä asiakkaan näkökulma. Tuntuuko kenestäkään muusta catering-kilpailutus säkkisikojen ihmettelyltä? Tietysti tehtyjen tarjouksien hintoja pystyy vertaamaan ja mutuilemaan asiakaspalvelun sujuvuutta, mutta loppupeleissä kokki pitäisi varata ruokaa maistamatta. Syömingit ovat vitaali elementti missä tahansa juhlissa enkä missään nimessä halua, että nälkäinen vierasjoukkomme joutuu paastolle. Sitä paitsi hyvä ruoka, parempi mieli. Pätee ainakin minuun, kiitos Atrialle viisaudesta. Ainakin osa cateringeistä kyllä järjestää menumaisteluita, mutta näitä ei pidetä joka viikonloppu. Tarjous pitää siis hyväksyä etukäteen ja maistelussa tarkennetaan vain valintoja.

Näin ollen menimme törkeästi siitä mistä aita oli matalin, jos nyt ei aivan romahtanut. Pyysimme tarjouksen samalta catering-yrittäjältä, joka loihti pitopöydän samalle juhlapaikalle Ensun häihin. Delicatessenille tilamme on näin ollen tuttu ja me pystymme luottamaan ruuan olevan herkullista. Lisäksi tiedämme maistelutilaisuuden olevan tulossa.

Saimmekin vastauksen pikapuoliin ja totesimme tarjouksen olevan odottamissamme hinnoissa esimerkkimenuvaihtoehtojen pyöriessä 40 €/hlö molemmin puolin. Tämän lisäksi kuluja tulee tietysti vielä muun muassa henkilökunnasta, astiavuokrasta ja matkakorvauksista. Kyllä kokonaissumma pistää punttia tutisemaan, mutta lohduttaudutaan sillä, että tämä on juhlien isoin yksittäinen euroerä. Menumaisteluun pääsee keväällä, jolloin voimme vielä tehdä lopulliset valinnat buffetkokonaisuuteen. Lisäksi asiakaspalvelu on ollut supernopeaa ja sähköpostinvaihto sujuvaa. Catering on näin ollen varattu! 

*Tuuletus!*


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti