keskiviikko 3. lokakuuta 2018

Mars messuille!

Kuten muukin hääkansa, me vaellamme ensi lauantaina kohti Kaapelitehdasta ja Love me do -häätapahtumaa. Vaikka olisi ollut veikeää tutustua kanssablogisteihin, jätän tällä kertaa blogitapaamisen väliin. Henkka ei ole häämessuilla ennen ollut ja meillä on homma sen verran levällään, että haluan keskittyä kiertämään messuja kahdestaan. Tammikuussa sitten!

Itse olen ehkä vähän hätäinen messukävijä oli aiheena kirjat, sisustus tai ne häät. Tuntuu, että jää paitsi jostain, jos ei kiiruhda eteenpäin ja seuraavan välin kojut näyttävät aina nykyistä vihreämmiltä. Nopeastihan ne messut on sitten kierretty ja mitään ei löytynyt. Pitää yrittää tsempata.

Tällä hetkellä eniten kiinnostavat kakkuleipurit ja messuilla olisikin tarjolla jättimäinen kakkutasting. Suuntaamme luultavasti paikalle kuitenkin aika aikaisin, joten tuo ohjelmanumero on vähän valitettavan myöhään. Mutta katsotaan. Myös morsiustekstauksen työpaja ja Home in Gardenin pöytäkukka-astelmien ohjaushetket kiinnostavat. Minua siis. Luulen, että Henkka lämpenee enemmän dronelennätykselle. Ehdottomasti pitää käydä pyörähtämässä myös hääkirppisosastolla ja hirmuisesti tekisi mieli piipahtaa ensimmäisillä sormushypistelyillä.

Lauantaina siis sulhanen kainaloon ja nenät kohti Kaapelitehdasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti