torstai 25. lokakuuta 2018

Hääkakun toppaus

“Kaunis kakku ei tarvitse laelleen mitään härpäkettä”, ajattelin.

Sellaiset viime vuosituhannelta tutut muoviukkelit ja -akkelit kakun päällä nyt vaan ovat rumia, vaikka kuinka hahahah-hauskasti se morsian sitä sulhoa raahaisikin. Nyt tosin näkyy varsin tyylikkäitä vanerista leikattuja Mr&Mrs -koukerokylttejä tai jopa personoituja tekstejä, mutta Pinterest-ähkyssä olen jo ehtinyt niihinkin kyllästymään. Sama homma miniviirien kanssa.

Luulen, että tässä vaiheessa suunnittelua voisi olla taloudellisesti kannattavaa blokata Etsy. Ihan vaan vahingossa nimittäin törmäsin mustasta akryylista leikattuun kiipeilyaiheiseen kakunkoristukseen. Puolustuksekseni haluan mainita, että harkitsin ja epäröin asiaa, sillä tuollainen kaksiulotteinen koristehan näyttää hyvältä rajallisesta katsantavinkkelistä. Ja meneehän se nyt ihan kirkkaasti sinne häiden turhakepuolelle. Menin näyttämään kuvaa Henkalle, joka totesi: “Me otetaan toi.”

Koristus saapui luvatussa aikataulussa, vaikka se Jenkkilästä matkasikin toki jonkin aikaa. Asiakaspalvelulle myös kiitosta, sillä pyynnöstäni tyttökiikkujan poninhäntä oli leikattu vähän standardia lyhyemmäksi! Ainut miinuspuoli tässä hankinnassa oli postikulujen lisäksi ylläritulli, joka oli tältä nettishoppailijalta unohtunut kokonaan. Hupsista. Mutta nyt sitten hommataan sellainen kakku, että ainakin sopii koristeeseen!

2 kommenttia:

  1. Mun kaaso lupasi toimia meidän häiden budjettileikkurina, kun tekee sitä työnsä puolesta. Ensimmäisenä hän lupasi estää minulta pääsyn Instaan, Pinterestiin ym. Pitää ehkä lisätä Etsy listalle. :) Vielä ei ole tullut ihan hulluja tuhlailtua. Tuo koriste on kiva ja hauskaa, kun siinä näkyy yhteinen harrastus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä pienistä hömppäyksistä kasvaa kyllä helposti ihan kunnon puro. Mutta toisaalta jekutan itseäni ajatuksella, ettei rahan katoamista huomaa, kun törsäykset tulevat näin tipottaen. ;)

      Poista