tiistai 29. tammikuuta 2019

Kuinka olla p*ska vieras 101

Oltiin kahdestaan kotona pikkuveljen kanssa; mä olin ehkä juuri ja juuri koulussa ja veli siitä sitten vielä 3 vuotta nuorempi. Veli päätti työntää herneen nenäänsä. Ja sehän sujahti niin pitkälle, ettei saatu sitä enää pois. Soitettiin hädissään isälle, joka käski kokeilla niistämistä. Auttoi. Että ihan vinkkinä, jos tämän tekstin jälkeen tuntuu siltä.

Kuinka olla paska vieras 101

1. Vähän jos tulee myöhässä, niin eipä tarvitse ootella. Oletko muka joskus ollut häissä, jotka alkavat ajallaan? Ei sitä kukaan huomaa, jos me siinä hiippaillaan sisään. Kaikki katsoo kuitenkin hääparia!

2.  Me nyt otettiin Mauno-Anselmi mukaan, vaikka kutsussa olikin jotain, et ei sais tuoda lapsia. Kun eihän siitä mitään haittaa ole! Maukka-Aukka istuu nätisti äitin sykyssä ja meillä on näitä puhuvia tarinanalleja ja laulavia kirjoja mukana, jos kultsupultsulle tulee kiukkupiukku.

3. Tätä samaa karjalanpaistia jessös joka juhlissa! Kolmesti tänä kesänä jo syöny. Tai vaihtoehtoisesti: Mitä tää on? Miksi on pitänyt laittaa fetat sekaisin salaattiin? Ei täällä ole mulle mitään mistä tykkään! Kakkua en ainakaan syö, kun siinä on kaloreita.

4. Kylläpä olet kaunis morsian! Vähän kyllä avonainen/piukka/lyhyt/prinsessamainen/tyrkky/krumeluurinki/yksinkertainen/ruma on tuo mekko. Mutta kai tuollaiset on nyt muodissa… ja pääasia, että ite tykkäät.

5. *HAUKOTUS*

6. Istun tässä kädet puuskassa, kyrpä otsassa ja naama norsun vitulla. Ei ois oikeesti huvittanu ees tulla.

7. vink Kunhan illalla meistä pääsette, niin siitä vaan sitten lakanat heilumaan, vauvantekotalkoisiin ja Suomea kansoittamaan. vink vink Kyllä se on pienten jalkojen tepsutus, joka tekee kodin. VINK VINK VINK

8. On se kyllä minusta aika töykeää pyytää rahaa lahjaksi. Minä kävin sellaisen savenvalantakurssin ja tiedättekö kuinka loistavan lahjaidean sain! Se meidän kurssin vetäjäkin oikein kehui tätä!

9. “JuodAan VIINAAAA, tullaan viishamiKs näin, joodaan VIIIIINAA!!! Prkl…”

10. Muistatteko kun Pirkko-Petteri ja Urho-Liisi meni naimisiin? Ne ne vasta oli kunnon häät.Loppuun kuva koiranpennusta siltä varalta, ettei mahdollinen herne lähtenyt niistämällä:

14 kommenttia:

 1. Toivon että kaikki vältytään näiltä kaikilta vierailta :D Koira kruunasi kaiken <3

  VastaaPoista

 2. Eikä, tää oli niin hyvä! :D Tuon alun herneenpoisto-ohjeen voisi laittaa menukorttien ja ohjelman kaveriksi kaikkiin pöytiin. Paitsi että ruoka on pahaa ja lasta/avecia/kumminkaimaa ei saanut ottaa mukaan niin hääpari on vielä kehdannut jättää sen parhaan leikin pois ja rikkovat vielä perinteitäkin prkl.

  VastaaPoista
 3. Haha kuin paras teksti!! 😅😅😅

  VastaaPoista
 4. Ei vitsi kuin hyvä! Mulla saattais mennä se herne nenään, jos meidän vieraat käyttäytyis noin. Pitää muistaa laittaa nenäliinoja laukkuun, jotta saa niistettyä pois, jos niin käy:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että mullakin olis hankaluuksia muistaa herneneuvot eritoten, jos tällaiset esimerkit kaasantuisi. :P

   Poista