maanantai 28. lokakuuta 2019

Rouva Bloggaajan Love Me Do

Hääblogimiitti on kaupallinen yhteistyö Love Me Do -häämessujen kanssa.

Joku voisi kysyä mitä rouva tekee häämessuilla. Tapaa ihastuttavia blogileidejä tietenkin! Love Me Do kestitsee perinteisesti hääbloggaajia ja nyt ensimmäistä kertaa tämänkin tipu oli sen verran ajoissa, että mahtui mukaan. Jes!

Paitsi että launtaiaamuna en ollut ajoissa. Onneksi mun kollegat on sen verran kärsivällisiä, että viivyttivät Kovasen taksikyytiä enkä minäkään joutunut talsimaan omin koipineni Kiasmalta Kaapelitehtaalle. Rikospaikalla meitä odotti Vuoden hääbloggaaja 2019 Sarah, joka emännöi meitä koko hattaraisen päivän ajan. Aamu lähti käyntiin Festa Zannonin herkullisella buffalla ja bloggaajat skumpalla. Meidän blogiloungen oli vielä koristanut a.papertale:n Claudia, jonka paperitaituruutta olen seurannut Instagramin puolella jo jokusen tovin.

Kuva: Valo Films

Meidän päivä koostui kahdesta häämuotinäytöksestä, pienestä valokuvauksesta ja messujen kiertelystä. Jälkimmäistä ei sattuneesta syystä tullut itse juuri harrastettua, mitä nyt kävin moikkaamassa Herra Naskalia ja äänestämässä kattauskisassa Havun ja Helmen pöytää numero 5. Sen sijaan vietin laatuaikaa blogikollegojen parissa vaihtaen kuulumisia tuttujen kesken ja tutustuen uusiin naamoihin.

Meidän ensimmäinen häämuotinäytös oli kansainvälinen, mutta olin hieman pettynyt tarjontaan. Puvut olivat toki kauniita, mutta harvassa olivat ne mallit, joiden päällä oli jotain muuta kuin kimaltavaa pitsiä. Tähän tuli onneksi raikas tuulahdus, kun siirryttiin Vuoden Suomalaisen hääpukusuunnittelijan valitsemiseen. Oma suosikkini Laura Hyvi pokkasi median suosikki -plakaatin, mutta pidin kyllä myös Jotain Keltaista -Iiran hääpuvunkin suunnitelleen ja kisan voiton kopanneen Terhi Löfmanin mallistosta.

Kuva: Valo Films
Kuva: Arto Jaatinen
Meitä bloggaajia hemmoteltiin myös lähes ylitsetursuavilla goodie bageillä. Nyt sattuu vain olemaan niin, ettei minulla enää ole käyttöä suurimmalle osalle kassin antimista. Näistä onkin tulossa ei vain yhtä, vaan kaksi arvontaa Nistin ja Nöörin Instagramin puolella läheisessä tulevaisuudessa, joten pistä antennit hörölle!

Hääblogimiitin meiningeissä jammailivat:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti